Slušni aparati i kvaliteta života

Više od 10% ukupne populacije ima oštećen sluh. Gubitak ili oštećenja sluha pogađa sve ljude, bez obzira na godine ili spol. Velika je vjerojatnost da će netko i Vama blizak imati ili ima oštećenje sluha.

Gubitak sluha napreduje polako, iz godine u godinu. Mnogi nisu ni svjesni svog oštećenja i misle da dobro čuju, ali da ljudi previše mumljaju. Često su upravo drugi, obitelj i prijatelji, ti koji primijete i upozore na oštećenje sluha.

Imajte na umu da slušni aparati povećavaju kvalitetu života i olakšavaju komunikaciju. Smatrate li i Vi da je to neprocjenjivo?

Slušni aparati – neprimjetni, nevidljivi i nenametljivi, te su usklađeni s modernim načinom života pružaju more funkcija i prednosti. Pomoću inovativne tehnologije i suvremenog dizajna, sada možete neprimjetno nositi svoj slušni aparat i ići u korak sa svim životnim izazovima.

Slušni aparat ima bitnu ulogu u životu osoba s oštećenjem sluha. Korištenje slušnih aparata dokazano poboljšava psihičko i fizičko zdravlje, te utječe na bolje obiteljske, poslovne i društvene odnose.