ŠTO SVE SLUŠNI APARAT MOŽE NAPRAVITI ZA VAS?

Dok vaši prijatelji propuštaju važne telefonske pozive, jer im je telefon bio u torbici, džepu, u drugoj prostoriji ili su jednostavno zaboravili upaliti zvuk zvona, uz slušni aparat vama se to ne može dogoditi. Novi slušni aparati dizajnirani su tako da se pomoću Bluetooth veze mogu spojiti s vašim pametnim telefonom, te puštaju zvuk direktno u vaše uho. No, ako ne želite primati pozive možete jednim `klikom` na vašoj telefonskoj aplikaciji isključiti vezu na slušni aparat.

Za slušanje glazbe, ne morate imati slušalice koje trebate spojiti na telefon, vaši slušni aparati su sasvim dovoljni. Bežičnom vezom možete se spojiti na pametni telefon, te sami upravljati glasnoćom i uživati u omiljenoj pjesmi, filmu, radio stanici…

Onda kada ste, na radnom mjestu, izloženi brojnim zvukovima, te vam se teško koncentrirati na one bitne, svoj slušni aparat možete sami podesiti okolini u kojoj se nalazite. Naše slušne aparate moguće je prilagoditi situaciji u kojoj se nalazite kako bi uvijek dobili najbolju kvalitetu zvuka. Odlaske u restorane, klubove, kino, koncerte, kazalište, izlete u prirodu doživjet ćete potpuno drugačije.

Više se ne morate brinuti da ćete zaboraviti napuniti baterije slušnog aparata i pametnog telefona, te da ćete propustiti obavijest primljene tekst poruke. Sada možete aktivirati aplikaciju vašeg slušnog aparata koja će se brinuti za vas i poslati zvuk upozorenja kada je baterija pri kraju ili kada vam je stigla poruka.

Umjesto da ih izbjegavate, na svoje napredne slušne aparate možete biti ponosni, te ih koristiti baš kao modne dodatke koji unose brojne funkcijske prednosti u vašu svakodnevicu.